Silva maakt eerste doelpunt voor KV Kortrijk: Ik groei week na week

Silva maakt eerste doelpunt voor KV Kortrijk: "Ik groei week na week"

21 februari - 08:16 Laatste update: 08:20
1

Joao Silva heeft zijn eerste goal gemaakt bij KV Kortrijk. De Kerels leken op weg naar een zege tegen Anderlecht, maar werden nog genekt door een blunder. 

"Het is jammer om op zo’n manier dat tweede doelpunt tegen te krijgen, maar dat is nu eenmaal voetbal", aldus Silva bij Het Nieuwsblad. "Onze verdediging deed het voor de rest uitstekend tegen Anderlecht. Die zaken moeten we onthouden, want dat is positief. Wel was Slimani gevaarlijk. Hij is het type spits dat in het hoofd van een verdediger kruipt. Ik ken hem nog van toen hij bij Sporting speelde. Hij heeft er al een mooie carrière op zitten."

Silva mocht zelf ook een goaltje vieren. "Ik ben blij voor mezelf, maar jammer genoeg wonnen we niet. Het punt is wel belangrijk voor het team als we de huidige situatie van de club bekijken. Op persoonlijk vlak zet ik stappen en voel ik dat ik week na week groei. Ik geniet van het spelletje en dat komt door het vertrouwen dat ik hier krijg. Vertrouwen is belangrijk voor een voetballer."

Nu wacht een belangrijke wedstrijd voor KV Kortrijk, want het speelt vrijdag op Zulte Waregem. Bij een zege kan KV Kortrijk een belangrijke stap naar het behoud zetten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s