'Antwerp deed goede zaken dit weekend, maar Van Bommel blijft kritisch'

'Antwerp deed goede zaken dit weekend, maar Van Bommel blijft kritisch'

20-02-2023 10:35 Laatste update: 10:58
1

Royal Antwerp FC deed dit weekend uitstekende zaken in de Jupiler Pro League door van KAS Eupen te winnen (2-0). Concurrenten KRC Genk en Royale Union Saint Gilloise lieten punten liggen. Antwerp loopt dus in, maar trainer Mark van Bommel blijft kritisch.

''Ons spel kon beter'', vertelde de Nederlandse T1 aan Het Laatste Nieuws. ''We hadden het publiek graag wat meer geboden'', voegde de coach daaraan toe.

Van Bommel zag daarnaast Ritchie De Laet en Toby Alderweireld schorsingen pakken tegen Eupen. ''Wij gaan dat gewoon oplossen'', zei Van Bommel. ''Op Toby en Ritchie zal ik zondag niet kunnen rekenen, maar we hebben nog wel een paar jongens op de bank zitten, hoor'', aldus de trainer die zich niet al te druk maakt over het niet kunnen opstellen van De Laet en Alderweireld tijdens de volgende match.

Royal Antwerp FC, dat 3e staat in de Jupiler Pro League, staat nu op slechts 3 punten afstand van Royale Union Saint Gilloise. Aankomende zondag speelt de Great Old tegen OH Leuven. Leuven bevindt zich op de 12e plek in de Jupiler Pro League.