Larin blijft scoren, Club Brugge-huurling opnieuw trefzeker voor Real Valladolid

18-02-2023 19:17
6

Cyle Larin blijft na zijn (tijdelijk) vertrek bij Club Brugge maar overtuigen. De Canadees was in zijn eerste twee wedstrijden voor Real Valladolid al een wedstrijdwinnaar en wist ook tegen Real Betis weer de weg naar doel te vinden.

In zijn eerste twee wedstrijden voor zijn huurclub schonk Larin Real Valladolid met een doelpunt een overwinning. Voor aanvang van de partij van zondag stond zijn doelpuntenteller zo op twee stuks na drie partijen. Tegen Betis deed hij er echter nog een derde doelpunt bij.

De Canadees kreeg een basisplek in het duel, maar zag na twee minuten voetballen Juanmi de thuisploeg Real Betis al op voorsprong te brengen. Nog in de eerste helft wist Larin met zijn derde voor Real Valladolid echter voor de gelijkmaker te zorgen. Dat bleek niet genoeg voor puntengewin. In de toegevoegde tijd van de eerste helft zorgde Sergio Canales vanop de penaltystip voor de 2-1 eindstand.

Door het doelpunt van Larin staat zijn teller nu wel al op drie treffers na amper vier partijen. Bij Club Brugge wist hij slechts één keer te scoren in dertien wedstrijden.