Legros (Seraing) over Zulte Waregem zonder Vormer: “Liever zonder hem”

Legros (Seraing) over Zulte Waregem zonder Vormer: “Liever zonder hem”

18-02-2023 12:02 Laatste update: 13:15
1

Zulte Waregem SV neemt het zonder Ruud Vormer op tegen Seraing. Een wedstrijd die voor beide clubs wel eens van kapitaal belang zou kunnen zijn. Mbaye Leye en Zulte Waregem willen koste wat kost winnen om een beter zicht te krijgen op behoud. 

Leye zal deze zaterdag op Seraing niet kunnen rekenen op de ervaring van Vormer. Met hem heeft Zulte Waregem toch een beetje van haar teruggevonden. Maar Vormer, die tijdens de wintermercato tegelijk met Christian Brüls naar Essevee kwam, zal er komende zaterdag in Seraing niet bij zijn. Een gebroken sleutelbeen zorgt ervoor dat de middenvelder tot eind maart niet in actie kan komen. "Ik kan me voorstellen dat het voor hen een probleem is om het zonder Vormer te moeten doen, maar ik heb liever dat hij niet speelt", gaf Legros van seraing aan.

Leye weigert het als excuus te gebruiken. "De blessure van Ruud was vorige week een groot minpunt in het 1-1 gelijkspel in Oostende, maar met een beetje meer efficiëntie hadden we ook zonder hem gewonnen”, aldus Leye. “Hoe dan ook, we moeten de drie punten halen en alles geven. We zullen hard moeten werken om te winnen. Een broodnodige overwinning voor beide partijen.”