'Stade Reims-trainer Still (30) legt weigeren Standard Luik 16 FC uit'

'Stade Reims-trainer Still (30) legt weigeren Standard Luik 16 FC uit'

17-02-2023 14:20 Laatste update: 15:41
2

Will Still had nu trainer van Standard Luik 16 FC kunnen zijn. De 30-jarige coach van Stade Reims kreeg die kans na zijn rol als assistent van Luka Elsner bij het eerste elftal. Still gaf commentaar op de beslissing om de uitdaging af te wijzen.

''Ik was afgestudeerd in België en het seizoen was net afgelopen bij Standard toen Reims me terugbelde'', vertelde Still op de set van La Tribuna van RTBF, waar ook broer Edward aanwezig was.

''Ik wilde niet terugkeren naar D1B, ik had 5-6 jaar bij Beerschot en Lierse gedaan. Ik wilde ook uit mijn comfortzone stappen. Ligue 1 is een andere cultuur, een andere context'', zei Still, die besloot in een andere cultuur te willen gaan trainen.

Still heeft ongetwijfeld geen spijt van de keuze om naar Frankrijk te gaan om het trainersvak uit te oefenen. Momenteel is de 30-jarige Still als interim-hoofdtrainer ter bij Stade Reims, nadat vanaf oktober de plek ingenomen werd van de Spaanse trainer Oscar Garcia. Still was daarvoor assistent van Garcia. Still behaalde puike resultaten en heeft nog steeds de leiding bij Stade Reims.