PSG-verdediger Ramos biedt excuses aan bij fotograaf: ''Zaak gesloten.''

PSG-verdediger Ramos biedt excuses aan bij fotograaf: ''Zaak gesloten.''

16-02-2023 17:30

Sergio Ramos heeft zich verontschuldigd voor de duw die de Paris Saint Germain-verdediger uitdeelde aan de Duitse fotograaf Markus Gilliar. Dat deed de 36-jarige Spanjaard via Instagram met een bericht waarin Ramos vroeg om vergeven te worden.

Na het verloren duel van PSG tegen Bayern München, gaf Ramos de fotograaf een duw. Dat gebeurde toen de Spanjaard de fans wilden bedanken voor hun komst.

Gilliar ontkende geruchten dat hij op de voet van Ramos had gestaan. ''Er was helemaal niets aan de hand. En als er al sprake was van contact tussen ons, was dat heel lichtjes. Zijn boze reactie kwam voor mij uit het niets, ik schrok ervan'', vertelde de fotograaf.

''Excuses geaccepteerd, zaak gesloten'', reageerde Gilliar op Instagram op de excuses van Ramos, die daarmee het boek sluit.

Woensdag 8 maart mag PSG het weer proberen tegen Bayern, maar dan in de Allianz Arena. Mocht het daar de achterstand goedmaken, dan strandt PSG niet opnieuw in de achtste finales zoals het afgelopen seizoen gebeurde. Toen was Real Madrid te sterk voor PSG.