Vrancken met Genk tegenover Mechelen: “Wederzijds respect is enorm”

Vrancken met Genk tegenover Mechelen: “Wederzijds respect is enorm”

16 februari - 16:46
2

Wouter Vrancken keert voor het eerst terug op zijn oude nest bij KV Mechelen. Vrancken komt samen met KRC Genk morgenavond op bezoek bij Malinwa. Bij Malinwa beleefde Vrancken een periode waar hij met goede gevoelens op terugkijkt.

Vrancken is zeer positief wanneer het gaat over zijn weerzien met Mechelen. “Met Mechelen zal het wel altijd een positief weerzien zijn. Ik ben daar op een hele mooie manier vertrokken, het wederzijds respect is enorm. Het zal een beetje thuiskomen zijn”, zo vertelde Vrancken aan Het Laatste Nieuws.

Toch verwacht Vrancken dat het voor Genk een pittige partij wordt tegen Mechelen. “Mechelen vecht bovendien voor elke morzel grond. Qua mentaliteit moeten we de evenknie van ze zijn om daar iets te rapen”, zo vertelde Vrancken.

Voor Vrancken is het nog wel afwachten of zijn vleugelspits Joseph Pantsil op tijd genoeg fit is voor Mechelen. “Joske heeft wel getraind, maar is uit de duels gebleven. Kijken hoe zijn schouder morgenvroeg reageert”, zo vertelde Vrancken. Paintsil is dit seizoen van grote waarde voor Genk, mocht Paintsil niet inzetbaar zijn dan komt er een plek vrij voor Yira Sor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie