Parker lovend bij Club Brugge: Ik ben ontzettend trots op het team

Parker lovend bij Club Brugge: "Ik ben ontzettend trots op het team"

16-02-2023 11:16 Laatste update: 11:40
15

Club Brugge heeft met 0-2 verloren van Benfica, maar dat kon de avond van coach Scott Parker niet verpesten. Hij was tevreden over de prestatie van zijn team. 

"Ik ben ontzettend trots op het team", vertelde hij aan Proximus Pickx. "We hadden met Benfica ook een zware dobber. Als je de match gaat analyseren, was onze eerste helft eigenlijk echt wel goed. Grote kansen hebben we gecreëerd met onder meer Tajon Buchanan, en ook nog eens een afgekeurde goal. We toonden ons moedig, namen ook risico’s en zorgden daardoor voor problemen bij hen."

Uiteindelijk liet Club wel te veel steken vallen. "Het is natuurlijk niet fijn om meteen na rust een tegengoal te slikken. Dat was absoluut een serieuze knauw voor ons. Maar al bij al herstelden we ons wel. Bij de andere tegengoal gaat het om een jonge speler (Meijer, red). Dat is een fout die kan gebeuren. Achteraf gezien bepalen die fouten wel de uitslag van de match."

De terugwedstrijd in Lissabon wordt op 7 maart gespeeld. Nu bereidt Club zich voor op de Brugse derby van komende zondag.