Vermoedelijke Club Brugge-elf: Yaremchuk als Benfica-kenner in de aanval

Vermoedelijke Club Brugge-elf: Yaremchuk als Benfica-kenner in de aanval

15 februari - 09:21 Laatste update: 09:59
5

Woensdagavond staat het pittige Benfica te wachten op Club Brugge. Voor trainer Scott Parker is dit de eerste match met Club in de Champions League. Volgens Het Belang van Limburg is Skov Olsen nog niet klaar voor de match. Ferran Jutgla is echter hersteld.

Ferran Jutgla kampte met een buik- en bekkenblessure, maar verscheen dinsdag weer op het trainingsveld van Club Brugge. Dat is niet onwenselijk aangezien Jutgla dit seizoen van doorslaggevend belang was in de Champions League. De centrumspits was goed voor twee goals en twee assists in het prestigieuze Europese toernooi.

Jutgla wordt echter nog niet in de basis verwacht, maar wel op de bank. Parker geeft waarschijnlijk nog de voorkeur aan Roman Yaremchuk. De spits heeft een pikante historie aangezien Yaremchuk vorige zomer nog voor 17 miljoen euro van Benfica naar Club Brugge verhuisde. De aanvaller kent Benfica dus het beste aan Brugse zijde. 

De wedstrijd begint woensdagavond om 21:00 uur en wordt gespeeld in het Jan-Breydel-Stadion. De match wordt geleid door scheidsrechter Davide Massa, die in 2018 Club Brugge tegen Atletico Madrid floot.

De vermoedelijke opstelling: Mignolet; Mata, Mechele, Hendry, Meijer; Onyedika, Vanaken, Rits; Buchanan, Yaremchuk, Lang.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s