Zware gevolgen voor Laifis na truitjetrekken tijdens Standard-Kortrijk

Zware gevolgen voor Laifis na truitjetrekken tijdens Standard-Kortrijk

13 februari - 18:40
11

Kostas Laifis werd zondag bestraft met een rode kaart en dit kan nog extra gevolgen hebben voor de centrale verdediger. Het gebeurde zondag in de wedstrijd tussen Standard Luik en KV Kortrijk. De wedstrijd eindigde in een 0-2 verliespartij voor Standard. De 0-2 werd gescoord vanuit de penalty die Laifis veroorzaakte via zijn rode kaart, namens Kortrijk scoorden Martin Wasinski en Faïz Selemani.

Er bestaat een grote kans dat Laifis nog extra gevolgen gaat ondervinden van zijn rode kaart. Laifis weerhield Selemani van een scoringskans door hem aan zijn truitje te trekken. ‘Het Bondsparket heeft een wedstrijd schorsing en 1000 euro boete voorgesteld voor de overtreding van Laifis’, zo meldt Het Nieuwsblad.

De overtreding van Laifis vond plaats in de 83e minuut en dit leverde Kortrijk een penalty op. Selemani die zelf het slachtoffer was van de overtreding, nam het heft in eigen handen en scoorde de penalty. Laifis heeft in het verleden eerder een bestraffing opgelopen en daarom vindt het Bondsparket dat een straf met uitstel geen optie is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie