'Verdediger Alderweireld is bij Antwerp goed bezig en slaat zakelijke slag'

'Verdediger Alderweireld is bij Antwerp goed bezig en slaat zakelijke slag'

13-02-2023 17:00 Laatste update: 17:38
9

Alderweireld doet het de laatste tijd naar behoren op het veld van Royal Antwerp FC. Nu heeft de Rode Duivel ook zakelijk stappen gezet. Dranken van MM Antverpia worden nu in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve geschonken. 

Alderweireld en compagnon Thomas Tisson richtte het drankmerk MM Antverpia samen op. De bekende dranken zijn de Amaretto 1905 en Gin 1501 en verwijzen naar Antwerpen. Driesterrenrestaurant Hof van Cleve van Peter Goossens heeft deze twee dranken nu op de kaart gezet.

''Het Hof van Cleve is al jaren een toonaangevend restaurant in de gastronomische wereld'', vertelden Alderweireld en Tisson aan Het Belang van Limburg. ''Dat zo’n zaak amper een paar maanden na ons ontstaan al bij ons is uitgekomen, toont alleen maar aan dat we goed bezig zijn'', aldus Alderweireld en Tisson.

Alderweireld, die furore maakt met zijn drankmerk, speelde dit seizoen 25 wedstrijden van Antwerp in de Jupiler Pro League. Daarmee speelde de verdediger alle speelminuten. Na de winst in de topper van de aanvoerder en Antwerp tegen KRC Genk (0-1) van afgelopen zondag, wacht aankomende zaterdag KAS Eupen in de Jupiler Pro League.