Onrustig Bayern neemt het op tegen PSG: “Als we zo spelen is het niet genoeg

Onrustig Bayern neemt het op tegen PSG: “Als we zo spelen is het niet genoeg"

13 februari - 15:45
2

Na de 3-0 overwinning van Bayern München op VfL Bochum maakt de club van Matthijs de Ligt zich op voor het volgende obstakel: Paris Saint Germain. De Nederlander is optimistisch, maar weet dat zijn team een enorme uitdaging te wachten staat.

De Ligt vond zichzelf terug in het Elftal van de Week van BILD na een voortreffelijk optreden tegen Bochum. Nu bereidt hij zich voor op het affiche tegen het PSG van Christophe Galtier. Het sterrenensemble uit Parijs waar Messi en Mbappé zich ook weer hebben vertoond op de training van maandag. De impact van zulke sterspelers kan groot zijn, weet De Ligt. "Die spelers van wereldklasse kunnen van het ene op het andere moment omschakelen en een fantastische wedstrijd spelen. We zullen onze beste voetbal moeten spelen en onze grenzen opzoeken."

Bij de Parijse sterrenformatie is het onrustig, maar ook bij Bayern zijn ze niet helemaal tevreden. "Als we dinsdag zo spelen als tegen Bochum, is het niet genoeg", waarschuwt coach Julian Nagelsmann. "We zitten niet in een flow, we hebben maar één punt voorsprong in de Bundesliga." De ploeg uit Beieren wist dit seizoen maar twaalf van de twintig wedstrijden te winnen, waardoor Union Berlin nog in de nek hijgt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s