De Laet (Antwerp): “Wat ik mijn vrouw vertel? Dat ze niks gemist heeft”

De Laet (Antwerp): “Wat ik mijn vrouw vertel? Dat ze niks gemist heeft”

12-02-2023 18:42

Antwerp komt al grote winnaar van het weekend uit de bus. The Great Old kon profiteren van het puntenverlies van zowel Union Saint-Gilloise als Club Brugge. Door de 0-1 overwinning op KRC Genk sluipt Ritchie De Laet en co op twaalf punten van de leider. 

De Laet was uiteraard een erg tevreden man na afloop van de topper. De verdediger van Antwerp beseft dat het een erg moeilijke partij was. “Het was vechten vandaag’, stelt De Laet. 

De Laet zag Gyrano Kerk de 0-1 maken in een felbevochten duel. De 31 overtredingen liegen niet. “Veel middenveldspel en veel luchtduels”, geeft de verdediger aan. “En weinig kansen.” Al was het voor Antwerp nog even bibberen toen Heynen kort voor affluiten de bal op de lat kopte. “Ik denk inderdaad dat we op het laatste goed wegkomen. Maar voorts hadden we defensief de controle”, aldus De Laet. 

“Wat ik mijn vrouw vertel mocht ze de match niet gezien hebben? Dat ze niks gemist heeft. Er is niks gebeurd”, geeft De Laet aan. “We hebben gewonnen en het was een knappe goal. En daar stopt het. Clean sheet en drie punten.”