Beveren dankzij doelpuntenkermis met goed gevoel richting de Play-Offs

11-02-2023 18:26
3

In de Challenger Pro League kregen we zaterdag een onvervalste doelpuntenkermis te zien. SK Beveren dolde immers met Dender en haalde het met maar liefst 5-2.

Na 17 minuten was de match op de Freehiel al gespeeld. Hoggas, Ribeiro en Mbokani zorgden al snel voor een 3-0 voorsprong. Na de rust was voor de thuisploeg eerst nog Nsimba trefzeker alvorens Dender iets terug deed. Ruyssen en M'Barki brachten een beetje spanning terug in de partij. Hrncar zette de 5-2 eindstand op het bord.

In de stand telt Beveren na de reguliere competitie 43 punten. Dat zijn er evenveel als RWDM. De ploeg uit Brussel, die voor deze speeldag alleen aan de leiding stond, komt zondag nog in actie. RWDM zakt af naar het Kiel om Beerschot partij te geven. Voor Beveren was het al een tijdje duidelijk dat het in actie zou komen in de Promotion Play-Offs. De strijd om de titel kan het nu aanvangen met een goed gevoel. Dender mag zich nu opmaken voor de Relegation Play-Offs.