Nainggolan over interesse uit JPL: “Contact met Defour, Gent informeerde ook”

Nainggolan over interesse uit JPL: “Contact met Defour, Gent informeerde ook”

11-02-2023 11:57
86

Radja Nainggolan is na drie maanden in de kern B van Antwerpen weer voetballer. In de Serie B speelt de middenvelder voor SPAL. De middenvelder had echter ook interesse van andere clubs…

Radja koos voor SPAL vanwege de coach, Daniele Di Rossi, die vijf jaar lang zijn teamgenoot was bij Roma. We zijn altijd erg close geweest," zei Nainggolan. Ze hebben geweldige tijden gehad met Spalletti als coach en Totti als aanvoerder. “Toen mijn contract bij Antwerpen werd ontbonden, belde De Rossi me op en vroeg me lachend: 'Wat doe je? Kom en help me hier bij SPAL!”

Nainggolan had echter nog een aantal opties. De middenvelder getuigt in Het Laatste Nieuws. "Ik had contact met clubs uit Turkije, in de Serie A met Verona en Sampdoria. Maar toen we het over geld hadden, werd het ingewikkeld”, aldus Radja.

Maar ook sommige Belgische clubs wilden hem wel hebben. “Defour wilde dat ik in Mechelen ging trainen, Gent informeerde ernaar, evenals Zulte Waregem”, getuigt Nainggolan. “Maar Antwerpen speelde een vuil spelletje. Ze lieten me een clausule tekenen dat ik hen een grote som zou moeten betalen als ik voor een Belgische club zou tekenen."