'LAFC en Chelsea akkoord: uitweg geboden aan bankzitter, maar geen groen licht'

'LAFC en Chelsea akkoord: uitweg geboden aan bankzitter, maar geen groen licht'

10 februari - 17:23
1

Pierre-Emerick Aubameyang is nog niet overtuigd van een overgang naar Los Angeles FC. De Amerikaanse club zet in op het huren van de Gabonees, die bij Chelsea onder contract staat. Beide clubs hebben al een akkoord bereikt, maar de speler zelf heeft nog geen groen licht gegeven, zo meldt The Daily Mail.

Aubameyang, die het de laatste weken moet doen met een plek op de bank, is slachtoffer van het aankoopbeleid van The Blues. Graham Potter geeft de voorkeur aan de aangetrokken vervangers van de spits. LAFC wil Aubameyang uitkomst bieden: de Amerikaanse club is geïnteresseerd in het huren van de aanvaller en schijnt al een akkoord te hebben met Chelsea.

Vermoedelijk staat Aubameyang wel open voor een periode in Amerika. LAFC heeft hem daarentegen nog niet weten te overtuigen om de club te versterken. Chelsea trok in de winterse transferperiode maar liefst negen spelers aan. Om een deel van hen in te schrijven voor de Champions League, werd onder andere Aubameyang afgelopen week uitgeschreven. Dit zorgde voor veel onvrede bij de spits, die op dit moment weinig uitzicht heeft op speeltijd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie