Ervaren Benteke geeft Rode Duivels niet op: 'Als het lukt om veel te scoren'

Ervaren Benteke geeft Rode Duivels niet op: 'Als het lukt om veel te scoren'

11 februari - 20:30
8

Een nieuwe bondscoach betekent af en toe nieuwe namen in de nationale selectie. Het kan ook een comeback betekenen van enkele bekende namen bij de nationale ploeg. Daar hoopt Christian Benteke nu van te profiteren.

De inmiddels 32-jarige Benteke was onder Roberto Martinez nooit helemaal zeker van een plekje in de selectie en werd ook niet meegenomen naar het WK in Qatar. Inmiddels speelt de spits in de MLS, waar hij zich in de kijker wil spelen van Domenico Tedesco.

"Het is niet omdat ik in de MLS zit dat ik de Rode Duivels opgaf", geeft hij aan bij La Capitale. "Ik laat de deur open. Als het me lukt om regelmatig te scoren, waarom zou ik dan niet weer opgeroepen worden voor de Duivels? Simpel gezegd, ik weet dat als ik hier goed presteer, er ook over mij in België zal gesproken worden", geeft de spits aan.

Benteke, die inmiddels voor DC United in de MLS uitkomt, zal het dan echter wat beter moeten doen. Voorlopig zit hij na zeven partijen voor de Amerikaanse club aan slechts één doelpunt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie