'Braziliaans toptalent Santos moet wachten op transfer naar Chelsea'

'Braziliaans toptalent Santos moet wachten op transfer naar Chelsea'

8 februari - 13:45
2

Hoewel het grote Braziliaanse talent Andrey Santos (18) rond leek te zijn met Chelsea, ligt er nu een obstakel op de weg voor beide partijen. De middenvelder worstelt al lange tijd met het krijgen van een geldig werkvisum.

Santos leek in januari zijn droomtransfer te maken naar The Blues, maar zijn visum gooit nu roet in het eten. De middenvelder was voor zijn overstap werkzaam bij Vasco da Gama in de Série B(tweede divisie van Brazilië). Deze competitie kan hem niet de geldige punten opleveren die nodig zijn voor de Premier League. Vasco da Gama zou hem als oplossing voor een half jaar terug naar Brazilië willen halen. Zij moeten wel rekenen op concurrentie van andere teams die deelnemen aan de Copa Libertadores. Een aantrekkelijke competitie waarin de middenvelder zijn visumpunten kan halen.

De ploeg uit Rio De Janeiro is wel in het voordeel ten opzichte van de andere clubs. Volgens het Braziliaanse Ge staat er in het contract van de jonge voetballer een clausule die de club voorrang geeft met betrekking tot een huurdeal. De beslissing ligt in dat geval bij de speler zelf als Chelsea telefoon krijgt van Vasco da Gama.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s