'Man United krijgt slecht nieuws, Osimhen (ex-Charleroi) is niet te koop'

'Man United krijgt slecht nieuws, Osimhen (ex-Charleroi) is niet te koop'

08-02-2023 13:15

Erik ten Hag kan een streep zetten door de komst van Victor Osimhen naar Manchester United. Aurelio de Laurentiis, voorzitter van zijn huidige club Napoli, heeft aan Bild laten weten dat de spits simpelweg niet te koop is.

"Ik kan in ieder geval vertellen dat Osimhen niet te koop is", vertelt De Laurentiis dus aan Bild, geciteerd door Fabrizio Romano. De financiële situatie van SSC Napoli zou de club enorm helpen bij het behouden van de Nigeriaanse topschutter. "Onze spelers zijn natuurlijk in trek, maar ik hoef in principe niemand te verkopen. Wij hebben helemaal geen schulden." Napoli zet op dit moment koers richting de Scudetto in de Serie A. De club heeft dertien punten voorsprong op de nummer twee Internazionale.

Eerder kwam The Telegraph naar buiten met het verhaal dat Ten Hag en Manchester United interesse hadden in Osimhen. De Nigeriaan zou volgens de clubleiding perfect passen in het systeem van Ten Hag door zijn hoge snelheid en agressieve pressing. De Nederlandse manager is al lang fan van de Nigeriaan, die in 2020 voor 75 miljoen euro naar Napoli kwam. Eerder was de verwachting dat Manchester United meer dan honderd miljoen euro weg moest leggen voor Osimhen, maar met deze uitspraken van De Laurentiis lijkt dat alleen maar meer te worden.