Hendry viert zijn comeback: Hij is altijd van Club Brugge blijven houden

Hendry viert zijn comeback: "Hij is altijd van Club Brugge blijven houden"

08-02-2023 11:32
3

Jack Hendry keerde deze winter terug naar Club Brugge en vierde tegen Royal Antwerp FC zijn comeback. Zijn verhaal bij Blauw-Zwart leek nochtans helemaal afgelopen, maar deze winter kreeg hij toch een nieuwe kans.

Onder Alfred Schreuder kreeg de Schot amper minuten en ook Carl Hoefkens rekende niet op Hendry. Een uitleenbeurt aan Cremonese was het resultaat, al bleek hij ook daar niet door te breken. Inmiddels is Hendry terug en daar blijkt hij ook bijzonder tevreden om te zijn.

"Je moet weten: Jack is altijd van Club Brugge blijven houden", zegt goede vriend en voormalig trainer Neil McCann in Het Nieuwsblad. "Hij heeft de club ook nooit willen verlaten. Hij is er maar vertrokken toen bleek dat de coach hem niet meer zou gebruiken", geeft hij aan.

Toch wist hij ook bij Cremonese niet door te breken. "Ik denk nog altijd dat hij daar – mits meer kansen en vertrouwen – had kunnen excelleren", gaat McCann verder. "Het werd echter een moeilijk verhaal. Hij stond er ook een beetje buiten de groep, was te veel op zichzelf", klinkt het.

Nu is Hendry echter terug en wist hij met Club Brugge meteen de nul te houden. "Hij is superblij dat hij nu opnieuw ‘thuis’ is. Hij mag tevreden zijn met zijn comeback en ik weet dat hij nu staat te popelen om weer Champions League te spelen", besluit McCann.