D'Haene mag starten bij KV Kortrijk: Tevreden met eigen prestatie

D'Haene mag starten bij KV Kortrijk: "Tevreden met eigen prestatie"

07-02-2023 12:44
1

Kristof D'Haene kreeg tegen STVV zijn eerste basisplaats onder coach Bernd Storck. D'Haene, die aan het einde van dit seizoen stopt, kijkt terug op een degelijke prestatie. 

"Ik voel me goed, maar was wel wat stijf na de wedstrijd door het kunstgras", aldus D'Haene bij Het Nieuwsblad. "Ik ben tevreden met mijn eigen prestatie. Het is wel zuur dat we verloren, al moet ik er bij zeggen dat we in de tweede helft niet veel kansen creëerden. We moeten nu de koppen bij elkaar steken en met goede moed naar de volgende wedstrijd uitkijken.”

Die volgende wedstrijd wordt op Standard gespeeld. "We wisten op voorhand dat het moeilijk zou worden, maar we moeten naar onszelf kijken en geen rekening houden met andere ploegen. Het zijn nog tien wedstrijden. Die bekijken we match per match, om het met een cliché te zeggen. Er zit voldoende kwaliteit in onze groep en niemand wil opgeven, dat staat niet in onze woordenboek."

D'Haene kondigde vorige maand aan dat hij aan zijn laatste seizoen bezig is. De nu 32-jarige verdediger kende doorheen zijn carrière dan ook heel wat blessureleed.