Vermeeren als Rode Duivel? Mag morgen al opgeroepen worden

Vermeeren als Rode Duivel? "Mag morgen al opgeroepen worden"

07-02-2023 11:00 Laatste update: 13:02
15

Arthur Vermeeren is bezig aan sterk debuutseizoen bij Antwerp. Ook ex-speler Marc Van Der Linden is onder de indruk. Hij ziet Vermeeren als een potentiële Rode Duivel.

"Ik zie Antwerp elke week voetballen en Vermeeren is een plezier om naar te kijken", aldus Van Der Linden bij Het Laatste Nieuws. "In het stadion valt zijn klasse nog meer op dan op tv, want daar zie je maar de helft van wat hij doet. Dat overzicht, die inspeelpass: ik denk dat Vermeeren het héél ver kan schoppen. Zijn loopvermogen is ook indrukwekkend."

Vermeeren kan volgens hem zelfs Europese top halen. "Ik zou hem graag eens bezig zien aan de zijde van Kevin De Bruyne. Volgens mij zouden die twee mekaar perfect verstaan. Misschien gebeurt het binnenkort al bij de nationale ploeg. Van mij mag Vermeeren morgen al opgeroepen worden. Hij zou niet misstaan bij de Rode Duivels. Trouwens: had Zeno Debast dan al zoveel meer laten zien toen hij werd opgeroepen voor het WK?"

Van Der Linden verzamelde zelf overigens ook negentien caps voor de Rode Duivels. Zo was hij onder meer aanwezig op het WK van 1990.