Hendry is weer “thuis” bij Club Brugge en kijkt uit naar de Champions League

Hendry is weer “thuis” bij Club Brugge en kijkt uit naar de Champions League

06-02-2023 22:15
3

Jack Hendry is weer blij om thuis te zijn bij Club Brugge. De 27-jarige verdediger had dan wel een gebrek aan wedstrijdritme, toch staat hij direct zijn mannetje voor Blauw-Zwart.

Hendry is terug bij Club Brugge nadat hij verhuurd was aan het Italiaanse US Cremonese. Dit was volgens Hendry niet de juiste stap in zijn carrière. “De verkeerde club op het verkeerde moment”, zo vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Hendry zijn goede vriend en adviseur Neil McCann vertelde het volgende over Hendry. “Je moet weten: Jack is altijd van Club Brugge blijven houden. Hij heeft de club ook nooit willen verlaten. Hij is er maar vertrokken toen bleek dat de coach hem niet meer zou gebruiken. Ik weet dat hij nu staat te popelen om weer Champions League te spelen.”

Hendry heeft al een aardig verleden bij Club Brugge, met Philippe Clement als hoofdtrainer werd hij kampioen en speelde hij met overtuiging in de Champions League. Bij Alfred Schreuder was hij zijn basisplaats kwijt, om vervolgens wel Club Brugge naar het kampioenschap te koppen. Onder Carl Hoefkens vertrok Hendry naar Cremonese en nu mag hij het weer laten zien in de basis onder hoofdtrainer Scott Parker.