Arokodare geeft eerlijke reactie na zijn debuutwedstrijd KAA Gent-KRC Genk

06-02-2023 21:33
4

Tolu Arokodare bewijst meteen zijn waarde voor koploper KRC Genk, de 22-jarige spits scoorde tijdens zijn invalbeurt direct en was daardoor medeverantwoordelijk voor de 2-3 overwinning uit bij KAA Gent.

Arokodare kwam in de 65e minuut in het veld voor Mbwana Samatta en in de 86e minuut verschalkte hij met een rollertje in de hoek doelman Paul Nardi. De spits was blij met zijn doelpunt. “Van een spits wordt verwacht dat hij scoort om de ploeg te helpen, dus heb ik mijn job gedaan”, zo vertelde een glunderende Arokodare aan Het Belang Van Limburg.

Arokodare was natuurlijk zeer content met zijn debuut en zijn doelpunt. Toch was hij ook eerlijk over zijn eerste doelpunt namens Genk. “Nochtans moet ik in alle eerlijkheid bekennen dat het niet één van mijn beste baltoetsen was. Ik raakte de bal niet lekker”, verklapte de eerlijke spits.