'Juichen geschorste Raman niet door de vingers gezien, politie met proces verbaal'

'Juichen geschorste Raman niet door de vingers gezien, politie met proces verbaal'

06-02-2023 14:40 Laatste update: 15:01
72

Het juichen van Benito Raman krijgt een vervelend vervolg. De geschorste Anderlecht-spits klom over de balustrade tijdens de match met KV Oostende. Dat is officieel verboden en daarom maakt de Oostendse politie een proces verbaal op. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Raman, die in de tribune te spotten was met een pint in zijn hand, besloot om mee te juichen met ploeg RSC Anderlecht na de 0-2 zege. Voor een toeschouwer is het echter verboden om over de balustrade te klimmen vanuit de bezoekerstribune. De politie maakt daarom een proces verbaal op voor de spits.

De speler heeft wel een alibi. Raman werd namelijk op het veld getrokken door teamgenoten om mee te juichen vanwege de zege. Of dat volstaat als volwaardig excuus voor het gedrag van de spits valt nog te bezien.

De 28-jarige Benito Raman speelde dit Jupiler Pro League-seizoen 14 maal voor Anderlecht en kwam 3 keer tot scoren. De spits staat met Anderlecht op een 10e plaats in het Jupiler Pro League-klassement met 31 punten uit 24 wedstrijden.