KRC Genk zonder Onuachu, maar geen gebrek aan goals en vertrouwen

KRC Genk zonder Onuachu, maar geen gebrek aan goals en vertrouwen

6 februari - 08:40
5

KRC Genk ging zondag op bezoek bij KAA Gent en won in een doelpuntrijke match (2-3). Goalgetter Paul Onuachu speelt niet meer bij Genk, maar toch kreeg Genk de bal 3 maal in het doel tijdens de topper. Genk-aanvaller Joseph Paintsil verklapt het doelpuntenrecept.

De Buffalo's kwamen dan wel op voorsprong, maar koploper Genk kwam snel langszij na het lanceren van aanvaller Paintsil door Patrik Hrosovsky (1-1). De 10e competitiegoal van Paintsil was toen een feit.

''Een beweging waar we veel op trainen. Patrik weet perfect waar hij de bal moet leggen als ik die loopbeweging inzet'', vertelde de aanvaller aan Het Belang van Limburg over het feit dat Hrosovsky met perfectie de bal op Paintsil kan geven.

''Dat ik hem zo rustig afwerkte, heeft alles met vertrouwen te maken. Als ik in die fase overhaast had besloten, had ik gegarandeerd gemist'', aldus de aanvaller die goed in zijn vel zit en de bal in het doel werkte.

KRC Genk staat op een stevige 1e plek in de Jupiler Pro League. De ploeg van Paintsil en Hrosovsky treft aankomende zondag nummer 3 van de Jupiler Pro League Royal Antwerp FC

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie