Moyes voorspelt recordbedrag voor pupil: Wordt de duurste Britse voetballer ooit

Moyes voorspelt recordbedrag voor pupil: "Wordt de duurste Britse voetballer ooit"

05-02-2023 23:17
2

David Moyes is ervan overtuigd dat Declan Rice de duurste Britse speler aller tijden gaat worden. De trainer van de Engelse middenvelder ziet in hem een absolute topspeler en hoopt dat hij nog een tijdje bij West Ham United speelt.

"Ik hoop dat hij zijn contract bij ons uitdient", vertelt Moyes over de transfersituatie rondom Rice. "Hij wordt ongetwijfeld een topspeler. Als hij bij ons vertrekt dan wordt hij de duurste Britse voetballer aller tijden. Ik hoop alleen niet dat het binnenkort al gaat gebeuren." Het contract van Rice bij West Ham United loopt nog tot medio 2024. Zaterdag speelde zijn ploeg met 1-1 gelijk tegen het goed presterende Newcastle United.

Zowat de hele Engelse top heeft al geïnformeerd naar de diensten van Rice. Erik ten Hag zou aankomende zomer een aantal spelers willen verkopen zodat er ruimte is om de middenvelder te halen bij Manchester United. De geruchten gaan dat Rice zelf graag voor Arsenal zou willen spelen. Of de huidige koploper van de Premier League ook ver wil gaan om hem binnen te halen is nog onbekend.