Nainggolan (ex-Antwerp) debuteert met goal en assist, maar verliest met SPAL

Nainggolan (ex-Antwerp) debuteert met goal en assist, maar verliest met SPAL

04-02-2023 16:45 Laatste update: 18:15
2

Radja Nainggolan speelde deze zondag voor het eerst voor SPAL. In de match tegen Bari was de middenvelder trefzeker en verzorgde de 34-jarige Nainggolan. De voormalig Antwerp-speler kwam met Esposito ook nog een oude bekende Jupiler Pro League-speler tegen.  

Afgelopen maandag werd Nainggolan voorgesteld bij de Italiaanse club SPAL. Zondag mocht de middenvelder invallen bij een 0-2 achterstand vlak na rust. Bij een 1-4 achterstand, zorgde Nainggolan ervoor dat de afstand tot Bari kleiner werd. De middenvelder maakte namelijk de 2-4. SPAL kwam later nog op 3-4, maar dat mocht niet baten voor de ploeg van Nainggolan.

Ook speelde voormalig RSC Anderlecht-speler Sebastiano Esposito, die eveneens tot scoren kwam, maar dan voor Bari. De Italiaan speelde de eerste seizoenshelft nog voor Anderlecht, maar kon zich daar niet handhaven. De Italiaan scoorde één maal in de Jupiler Pro League en ook in de Conference League voor Paars-Wit.

Nainggolan kwam dit seizoen nog 12 Jupiler Pro League-wedstrijden voor Royal Antwerp FC uit. In die wedstrijden kwam de Belgische middenvelder één keer tot scoren en één maal tot een assist. Antwerp bevindt zich momenteel op de 3e plaats in de Jupiler Pro League.