Antwerp-coach Van Bommel voor Club Brugge: Thuis spelen geeft ons vleugels

Antwerp-coach Van Bommel voor Club Brugge: "Thuis spelen geeft ons vleugels"

03-02-2023 23:00
7

Mark Van Bommel staat te popelen om met Royal Antwerp FC Club Brugge te ontvangen op de Bosuil. Het stadion is uitverkocht voor de kraker tussen Antwerp en Club Brugge, wat volgens de Nederlander nog voor een groot verschil kan zorgen.

Van Bommel is vol vertrouwen over de aankomende ontmoeting tussen Antwerp en Club Brugge. De hoofdtrainer werd gevraagd of het nu geen geschenk was voor Club Brugge om op bezoek te komen bij de Bosuil. “Oh, maar dat is het voor geen enkel team. Nu was ons stadion in recordtempo uitverkocht, al denk ik niet dat dit record lang zal standhouden. Thuis spelen geeft ons vleugels”, vertelde van Bommel aan Het Nieuwsblad.

Antwerp heeft moeite met winnen van Club Brugge, zo wist Antwerp de afgelopen zeven ontmoetingen met Club Brugge niet te winnen. “Dit wordt, ongeacht die zegeloze reeks, een wedstrijd die op zichzelf staat. Een duel met historie, dat leeft bij de fans”, zo sprak van Bommel.

Toch lijkt dit een uitgelezen kans voor Antwerp om Club Brugge op een achterstand van maar liefst negen punten te zetten. Club Brugge won slechts één van zijn laatste tien gespeelde wedstrijden en staat vierde met negentien punten achterstand op koploper KRC Genk. Antwerp staat derde en heeft dertien punten minder dan Genk.