Storck en KV Kortrijk krijgen geen transfer door... zwangere vrouwen

Storck en KV Kortrijk krijgen geen transfer door... zwangere vrouwen

03-02-2023 20:45
3

KV Kortrijk-hoofdtrainer Bernd Storck baalt als een stekker van het mislopen van zijn zeer gewilde nummer 6. De trainer had een duidelijke zoekopdracht uitstaan, maar deze is uiteindelijk niet ingevuld.

Het is niet zo dat KV Kortrijk en Storck te weinig energie en moeite hebben gestoken in het aantrekken van een echte nummer zes. “We hadden enkele spelers voor die positie op het oog. Er kwam zelf een speler met ervaring van de Bundesliga enkele tests afleggen, maar zijn zwangere vrouw zag een overstap naar België niet zitten”, zo vertelt hij aan Het Belang van Limburg.

Het klinkt misschien raar, maar vooral zwangere vrouwen zaten uiteindelijk een transfer voor Storck en Kortrijk in de weg. “Hetzelfde geval met een andere defensieve middenvelder. Ook zijn vrouw is zwanger en die speler wou deze winter liever niet verkassen naar KV Kortrijk”, zo vertelde een teleurgestelde Storck. 

Toch hebben Storck en Kortrijk hun zoektocht nog niet opgegeven. Ze blijven meerdere mogelijkheden bekijken. “Er bestaat ook nog altijd een mogelijkheid om een transfervrije speler binnen te halen. Die optie onderzoeken we nu.”