Assist-koning Trésor reageert op transfers Onuachu en Arokodare van KRC Genk

Assist-koning Trésor reageert op transfers Onuachu en Arokodare van KRC Genk

03-02-2023 19:01
1

Mike Trésor(23) kan zijn assists nu niet meer aan Paul Onuachu bezorgen. Trésor is dit seizoen een van de steunpilaren van koploper KRC Genk. De aanvallende middenvelder is zich ervan bewust dat iemand anders zijn voorzetten zal moeten afwerken na het vertrek van doelpuntenmachine Onuachu.

Trésor leverde dit seizoen al vijftien assists af in 23 wedstrijden en bewijst zo zijn grote waarde voor Genk. De aanvallende middenvelder reageert op het vertrek van Onuachu. "Eerlijk gezegd, ik was niet verrast door zijn vertrek. Hij heeft hier al een paar mooie seizoenen gedraaid en hij verdiende die transfer", zo vertelde Trésor aan Sporza.

Tresor zelf vond nog wel de ruimte om zijn oude ploeggenoot Onuachu succes te wensen voor zijn avontuur bij Southampton FC. "Ik heb hem nog even gezien op de club en ik heb hem gefeliciteerd. Ik begrijp zijn keuze en wens hem het beste."

Trésor zag ook een nieuwe targetspits overkomen genaamd Tolu Arokodare. "Ik ken hem nog niet, maar ik zag hem wel al even in de kleedkamer. Hij is groot en sterk. En de rest zullen we zo wel merken op training. Hij zou hetzelfde type spits zijn als Onuachu, maar ik wil niet te veel druk op hem leggen. We moeten hem wat tijd geven", besloot Trésor.