Amallah rekent af met Standard: Heel veel slechte herinneringen

Amallah rekent af met Standard: "Heel veel slechte herinneringen"

03-02-2023 13:44
4

Selim Amallah is door de achterdeur vertrokken bij Standard. Hij moet het nu waarmaken bij Valladolid in La Liga, maar rekent eerst nog af met zijn ex-ploeg. 

"Toen ik naar Standard ging, dacht ik dat ik een geweldige tijd ging hebben", aldus Amallah bij Eleven. "Maar ik heb heel veel slechte herinneringen. Ze zeggen dat ik hen mijn woord heb gegeven, maar dat is niet zo. Ze hebben dat verkeerd begrepen, ik zei enkel dat ik openstond voor discussie. Als iemand iets voorstelt dat niet bij me past, dan zou ik niet weten waarom ik zou tekenen."

De supporters waren boos toen Amallah niet wilde bijtekenen. "Er waren twee soorten fans: degenen die me steunden en degenen die spuwden op mijn rug. Dat maakt deel uit van het voetbal. Ik was altijd kop van Jut, ik begrijp nog altijd niet waarom. Ik ben altijd onberispelijk geweest. Het ligt niet in mijn natuur om de smeerlap uit te hangen, ik ben goed opgevoed."

Standard zou ongeveer twee miljoen euro vangen voor Amallah. Een kleine meevaller, want het contract van Amallah liep in de zomer af.