'Isco vindt oplossing in Turkije na afgesprongen Bundesliga-deal'

'Isco vindt oplossing in Turkije na afgesprongen Bundesliga-deal'

3 februari - 12:01 Laatste update: 12:02

Het lijkt erop dat de transfervrije Isco toch een nieuwe club gaat vinden deze winter. Volgens AS is de Spaanse middenvelder in gesprek met Konyaspor uit Turkije. Isco was eerder al akkoord met Union Berlin, maar die deal klapte op het laatste moment.

Naast Konyaspor zou ook Fenerbahçe nog in de race zijn voor de creatieve spelmaker. In Turkije is het nog tot 8 februari mogelijk om spelers in te schrijven voor de competitie, waardoor die ontsnappingsroute perfect zou zijn voor Isco. "Het klopt dat we in onderhandeling zijn met Isco", vertelt Mehmet Akcan vice-president van Konyaspor. "We weten nog niet zeker of er een akkoord komt, maar we doen er wel alles aan om deze deal door te laten gaan."

Isco was al rond met de Europese opponent van Ajax, Union Berlin. Toch klapte die deal op het laatste moment vanwege aanvullende voorwaarden van de Spanjaard. Isco deed zijn medische keuring, maar door die voorwaarden besloot de Duitse clubleiding af te zien van de deal. De Spanjaard liet in januari zijn contract bij Sevilla ontbinden na een reeks slechte prestaties, waarin de middenvelder zelf onzichtbaar was. In het verleden won Isco vijf keer de Champions League met Real Madrid.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie