Degryse vreest voor KRC Genk na vertrek Onuachu: Dit kan Genk de titel kosten

Degryse vreest voor KRC Genk na vertrek Onuachu: "Dit kan Genk de titel kosten"

4 februari - 21:30
22

Met Paul Onuachu zag KRC Genk deze winter een absolute sterkhouder vertrekken. Marc Degryse ziet het nu ook somber in voor de titelkansen van de Limburgers.

Genk is de grote titelfavoriet dit seizoen, maar zal het nu de komende maanden zonder Onuachu moeten doen. "Die impact mag je niet onderschatten", zegt Degryse bij Het Laatste Nieuws. "Hij was de topschutter, stond elk jaar garant voor 20 à 30 goals. De concurrentie zal het vertrek van Onuachu niet erg vinden. Ja, dit kán Genk de titel kosten", aldus de analist.

Toch wil Degryse de titel voor Genk nog niet helemaal opgeven. Hij gelooft in de tactische kwaliteiten van coach Wouter Vrancken. "Ik zie Vrancken in staat om ook hiervoor een oplossing te vinden. Veel zal afhangen van hoe Arokodare zich integreert. Hij komt in een ploeg die goed draait. Als nieuwe speler vind je dan makkelijker je draai", geeft hij aan.

In de eerste wedstrijd zonder Onuachu raakte Genk ook niet voorbij KAS Eupen. Op bezoek bij de degradatiekandidaat werd het 1-1.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie