Anderlecht-CEO Sports Fredberg over transferperikelen voorhoede: ''Annoying''

Anderlecht-CEO Sports Fredberg over transferperikelen voorhoede: ''Annoying''

02-02-2023 16:40 Laatste update: 16:59
17

RSC Anderlecht haalde met Islam Slimani toch een gewenste spits binnen. Anderlecht moest snel handelen toen Tolu Arokodare op het nippertje naar koploper KRC Genk vertrok. De CEO Sports van Anderlecht, Jesper Fredberg, ging in op de transferperikelen van deze wintermercato en dan met name over de voorhoede op Mauve TV.

''We hadden wat moeilijkheden met het aantrekken van een spits, dat was vervelend, maar gelukkig hadden we nog een optie achter de hand die we nu konden gebruiken'', vertelde Fredberg na het mislopen van Arokadare en het aantrekken van Slimani.

''We konden gedurende de laatse transferdag al voelen dat er iets mis was in dit geval en dat zorgde er ook voor dat we niet zo blij waren. We willen spelers aantrekken die heel graag naar Anderlecht willen'', aldus Fredberg benadrukte dat het ook gaat om het gevoel en de ambitie van de speler.

''We zijn erg blij dat Slimani bij Anderlecht gaat spelen. Slimani brengt veel ervaring naar een jeugdige selectie en dat was voor ons ook belangrijk'', zei Fredberg over het aantrekken van de ervaren centrumspits.

Paars-Wit speelt aankomende vrijdag tegen KV Oostende. De club van trainer Riemer hoopt met Islam Slimani van de 12e plek in de Jupiler Pro League af te komen.