Onduidelijkheid Club Brugge-spits Jutgla: ''Nog niet zeker voor Union en Benfica''

Onduidelijkheid Club Brugge-spits Jutgla: ''Nog niet zeker voor Union en Benfica''

2 februari - 15:50 Laatste update: 15:52
5

Terwijl er vandaag een donkere wolk hing boven het stadiondossier van Club Brugge, richtte trainer Scott Parker zich op het voetbal van Blauw-Zwart. De coach kwam tijdens een persconferentie met slecht nieuws over de inzetbaarheid van spits Ferran Jutgla. 

Dat Jutgla aankomende wedstrijd in de topper tegen Royal Antwerp FC niet voor de dag kan komen was al zo klaar als een klontje. Het was echter nog niet bekend of de wedstrijden tegen Royale Union Saint Gilloise en Benfica ook in het gevaar komen voor de aanvaller.

''Daar kan ik nog geen uitspraken over doen'', vertelde T1 Parker over de inzetbaarheid van Jutgla tijdens de toppers aan Het Nieuwsblad.

''We bekijken het dag per dag. Wat we wel zien, is dat Ferran snel herstelt en al mooie vorderingen maakt. Ik hoop alleszins dat hij snel terug is'', zei Parker over de revaliderende centrumspits van Blauw-Zwart.

Parker, die verlegen zit om aanvallende spelers, zal mogelijk een beroep doen op Roman Yaremchuk in de aankomende topper tegen Antwerp. Die Jupiler Pro League-match zal in de Bosuil op zondagmiddag worden gespeeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie