Club Brugge-trainer Parker klaar voor Royal Antwerp FC: ''Volledig voor gaan''

Club Brugge-trainer Parker klaar voor Royal Antwerp FC: ''Volledig voor gaan''

02-02-2023 14:20
2

Club Brugge speelt zondag de Jupiler Pro League-topper tegen Royal Antwerp FC. De coach van Blauw-Zwart, Scott Parker, gaat vol goede moed naar de match tegen de huidige nummer 3 in het klassement.

''Vorige week was een belangrijke overwinning'', vertelde Parker over de uitmatch tegen Zulte Waregem. ''Het waren drie cruciale punten die hopelijk een start betekenen van meer'', blikte de T1 vooruit op de komende wedstrijden tijdens een persconferentie.

''Er is nog veel werk, dat is zeker, maar de spelers en iedereen er rond zijn klaar om er volledig voor te gaan'', zei Parker die meende dat zowel de spelers als de staf vol goede moed naar Antwerp vertrekken voor de topmatch.

''Ook zondag gaan we opnieuw vol voor de drie punten. Het zal een moeilijke match worden, maar des te meer een uitdaging van ons'', aldus de trainer die met vertrouwen naar de match gaat, maar zich ook beseft dat het een pittige partij gaat worden.

De Engelsman staat momenteel met Club Brugge op een 4e plaats in de Jupiler Pro League, net genoeg voor plaatsing voor de Play-Offs. Als Blauw-Zwart Antwerp verslaat, dan komt de club op 3 punten afstand van de Great Old op de ranglijst. Het hiaat tussen de twee ploegen in het klassement betreft nu namelijk 6 punten.