Entourage Fábio Silva getuigt over gesprek Riemer: “Na Club Brugge was het genoeg”

Entourage Fábio Silva getuigt over gesprek Riemer: “Na Club Brugge was het genoeg”

2 februari - 10:57
14

Het vertrek van Fabio Silva bij RSC Anderlecht was volgens de vader van Silva een antwoord op de komst van Brian Riemer. Een spel die hem niet ligt zorgde ervoor dat de Portugese spits neigde richting een vertrek.

De vader van Silva legt in La Dernière Heure uit wat de doorslag gaf in zijn wens om te vertrekken. "Na Club Brugge besloten we dat het genoeg was”, getuigt Jorge Silva. Silva zou een gesprek gehad hebben met Riemer. Silva zou op de man af gezegd hebben dat hij zich niet meer goed voelde in het systeem dat Riemer speelt. “Jij hebt jouw ideeën over voetbal, ze komen niet overeen met de mijne”, vertelde Fabio Silva aan zijn coach.

Voor Riemer was het al even duidelijk…  "Het is inderdaad misschien het beste voor beide partijen om te vertrekken. Veel geluk, Fabio.”

De vader legt vervolgens nog uit dat er geen sprake was van een woordenwisseling tussen de twee. “Hij had respect voor Riemer en nu wordt hij door die leugens voor schut gezet”, hekelt de vader. Ook zou Silva nooit geëist hebben om naast Esposito te spelen. “Natuurlijk hadden ze een goede band. En natuurlijk vond hij dat ze vaker samen hadden moeten spelen. Dat was ook de mening van de fans. Maar het is de coach die beslist.” 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie