KRC Genk lijdt verrassend puntenverlies op bezoek bij Eupen

01-02-2023 20:41 Laatste update: 20:47
35

KRC Genk is woensdagavond niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel op bezoek in Eupen. De doelpunten werden gemaakt door Joseph Paintsil en Stef Peeters.

Eupen begon vinnig aan de wedstrijd maar vergat zichzelf te belonen. In minuut 17 sloeg Genk genadeloos toe. Op aangeven van Bryan Heynen wist Joseph Paintsil de score te openen. Een kleine tien minuten later stond het alweer gelijk nadat Stef Peeters een strafschop wist om te zetten. 1-1 was ook de stand bij de rust.

De tweede helft was minder dan de eerste helft. In minuut 71 leek Eupen op voorsprong te klimmen, maar het doelpunt werd door de VAR afgekeurd voor buitenspel. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord en zo blijft de leider, Genk, steken op een 1-1 gelijkspel.