'Anderlecht probeert transfer Toffolo toch nog af te dwingen en stapt naar FIFA'

'Anderlecht probeert transfer Toffolo toch nog af te dwingen en stapt naar FIFA'

1 februari - 19:18
42

RSC Anderlecht is naar de FIFA gestapt om de transfer van linksachter Harry Toffolo alsnog af te dwingen. Anderlecht had een akkoord met de speler maar Nottingham Forest zou dat niet ondertekend hebben.

Anderlecht liep Toffolo op de sluitingsdag van de transfermarkt toch nog mis. Dit terwijl de club een overeenkomst had met alle partijen. Toffolo werd maandag zelfs al medisch getest en goedgekeurd. Hij zette toen ook zijn handtekening onder een uitleenbeurt tot het einde van het seizoen. Aldus Het Laatste Nieuws.

Nottingham beweert echter dat ze nooit een huurovereenkomst hebben ondertekend. Anderlecht wil nu het mailverkeer tussen beide clubs presenteren aan de FIFA om aan te tonen dat Nottingham weldegelijk heeft ingestemd met de huurovereenkomst. 

Nottingham wou Toffolo uiteindelijk niet laten gaan omdat een ploegmakker en concurrent onvoldoende hersteld was van een blessure. Bij RSCA vinden ze dit een ongegrond argument om gemaakte agspraken niet na te komen. Bij Anderlecht zijn ze ervan overtuigd dat ze over genoeg bewijsmateriaal beschikken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie