Eerst nog de beker, maar Antwerp-fans trappelen nu al voor komst Club Brugge

Eerst nog de beker, maar Antwerp-fans trappelen nu al voor komst Club Brugge

01-02-2023 15:20 Laatste update: 18:15
35

Royal Antwerp FC lijkt bezig aan de weken van de waarheid. Deze woensdagavond vecht de oudste club van het land een eerste duel uit met Union Saint-Gilloise om een plek in de bekerfinale te bemachtigen. Komende zondag komt Club Brugge dan weer over de vloer in de Jupiler Pro League. Daar wil iedereen bij zijn, uiteraard.

De ticketverkoop voor de confrontatie met de regerende landskampioen opende pas woensdag zelf, maar via haar officiële kanalen heeft Antwerp aangegeven dat alle tickets de deur uit zijn. Dat gebeurde in een recordtempo, zo blijkt. De spelers van Club Brugge mogen hun borst dus nat maken, want er zal hen zondagmiddag een bomvolle Bosuil opwachten. 

Door het hoge aantal abonnementhouders heeft Antwerp überhaupt niet zo heel veel vrije kaartjes aan te bieden. Daar komt nog eens bij dat de grote tribune twee al lange tijd gesloten is, waardoor de capaciteit eerder beperkt is. De wedstrijden met Club Brugge stonden de voorbije jaren telkens bol van de spanningen en incidenten.