OFFICIEEL: KV Oostende versterkt zich met centrale verdediger Barac

OFFICIEEL: KV Oostende versterkt zich met centrale verdediger Barac

01-02-2023 12:52

KV Oostende heeft op de laatste transferdag toegeslagen door Mateo Barac te huren van het Russische Krylya Sovetov Samara. Oostende heeft een aankoopoptie kunnen toevoegen aan het huurcontract van de 28-jarige Kroaat. Dat bevestigt de club op haar website. 

De algemeen directeur Gauthier Ganaye reageerde positief op de transfer. “Mateo is een linksvoetige centrale verdediger en dat is een positie die we zeker nog konden gebruiken. Bovendien brengt hij, net als zijn landgenoot Rodin, de nodige ervaring met zich mee. Met hen erbij is onze verdediging nu gevoelig versterkt", aldus de algemeen directeur. "Mateo is kopbalsterk, is stevig in duel en heeft een goede lange pass."

Na het sluiten van de transfermarkt gelooft Oostende dat er betere tijden op komst zijn. De kustploeg bengelt momenteel onderaan het klassement en hoopt dat de transfers beterschap zullen brengen. ”We haalden vijf kwalitatieve spelers in deze januari-mercato en daarmee ben ik zeer tevreden. We zijn gewapend om het seizoen tot een goed einde te brengen.”