Lokonga popelt om te beginnen bij Palace: “Starten tegen Man Utd als het nodig is

Lokonga popelt om te beginnen bij Palace: “Starten tegen Man Utd als het nodig is"

1 februari - 12:42
7

Albert Sambi Lokonga trekt tot het einde van het seizoen naar Crystal Palace. De voormalige middenvelder van RSC Anderlecht hoopt speelminuten te sprokkelen en op die manier verder te ontwikkelen. Zijn nieuwe trainer, Patrick Vieira, is alvast grote fan van de Rode Duivel.   

Ook Lokonga ziet het van zijn kant wel zitten om met de boomlange Fransman samen te werken. "Hij zei 'welkom' tegen me”, klinkt het bij Lokonga. “Hij zal me pushen om een betere speler te worden. Ik wil speeltijd verdienen en zo ver mogelijk komen met het team. Ik zal proberen mezelf te zijn, de bal naar voren te brengen, het mijn partners makkelijker te maken en iets nieuws voor het team te brengen."

Lokonga gelooft dat hij dit weekend al zijn nieuwe club zal kunnen helpen tegen Manchester United. "Ik heb de laatste uren veel tijd in de auto doorgebracht, maar ik ben in topvorm," glimlachte Lokonga in een interview met het media-team van Crystal Palace. "Ik ben klaar om zaterdag in de wedstrijd tegen Manchester United te starten als dat nodig is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie