De Condé gelooft in nieuwe spits Genk: “Arokodare laat flitsen van klasse zien

De Condé gelooft in nieuwe spits Genk: “Arokodare laat flitsen van klasse zien"

01-02-2023 10:58 Laatste update: 11:54
41

De Condé, Head of Football, is enorm tevreden met de komst van zijn nieuwe spits Toluwalase Arokodare. KRC Genk moest op zoek naar een vervanger voor Paul Onuachu en gelooft sterk dat ze opnieuw een ijzersterke spits beet hebben. 

Het bestuur van Genk had de spits al even op haar verlanglijstje staan. Toen duidelijk werd dat Onuachu naar Southampton zou trekken en toen RSC Anderlecht ook concrete interesse in Arokodare toonde, schoot Genk meteen in actie. Resultaat: Een dolgelukkige Arokodare en een tevreden De Condé. 

De Head of Football bij Genk ziet een waardige vervanger in Arokodare. Een profiel dat past bij het spel van Genk: De Condé getuigt op de website van KRC Genk over zijn nieuwe spits. “Ondanks zijn lengte is hij heel beweeglijk, snel in de eerste meters en sterk met het hoofd”, aldus Dimitri de Condé. 

“Tolu laat vandaag al flitsen van zijn klasse zien. Daarnaast zit er ook nog heel wat rek op. Onder de vleugels van onze technische staf gaat hij de komende jaren nog grote stappen voorwaarts kunnen zetten”, gelooft hij heilig. “We hebben met verschillende andere jonge talenten bewezen dat KRC Genk daarvoor de ideale omgeving is.”