OFFICIEEL: Dabbagh naar RSC Charleroi deze zomer, Ozornwafor komt meteen

OFFICIEEL: Dabbagh naar RSC Charleroi deze zomer, Ozornwafor komt meteen

01-02-2023 09:10

RSC Charleroi ziet twee nieuwe spelers naar de club komen. Valentine Ozornwafor keert terug naar Charleroi en Oday Dabbagh wordt in de zomer Zebra. Dat meldt Charleroi zelf. 

De Palenstijnse aanvaller Dabbagh komt Charleroi deze zomer versterken en tekent tot en met 2026. De aanvaller komt over van het Portugese Arouga waar Dabbagh dit seizoen 6 goals in 10 wedstrijden maakte in La Liga. De spits is daarnaast een vaste waarde voor het nationale team, waarin Dabbagh 8 doelpunten maakte in 22 wedstrijden.

Ozornwafor gaat weer bij de Zebra's spelen na het stoppen van de huurperiode bij FC Sochaux. De speler werd deze zomer definitief opgepikt van Galatasaray en meteen verhuurd aan de Franse ploeg. De 23-jarige Nigeriaanse international kwam al eerder uit op huurbasis voor Charleroi toen hij verleden jaar van het Turkse Galatasaray werd gehuurd.

Charleroi staat momenteel op de 11e plaats in de Jupiler Pro League en speelt aankomende zondag tegen KV Mechelen. De ploeg van trainer Felice Mazzù behaalde dit seizoen 30 punten uit 23 wedstrijden.