UPDATE: 'Transfers van Onuachu en Arokodare in orde, pas in de morgen bekend'

UPDATE: 'Transfers van Onuachu en Arokodare in orde, pas in de morgen bekend'

01-02-2023 00:14 Laatste update: 01:00
24

Southampton FC heeft de komst van Paul Onuachu nog altijd niet officieel bevestigd. De Engelse club zou van de FA nog een extra uur krijgen om alles in orde te maken. Ondertussen zou de transfer van Tolu Arokodare van Amiens naar KRC Genk wel al rond zijn.

Waarom de deal van Onuachu nog altijd niet rond is, is nog niet meteen duidelijk. Maar Bob Faesen van Het Laatste Nieuws weet dat Southampton extra tijd kreeg om de droomtransfer van de Nigeriaan rond te krijgen. Genk kan naar verluidt 21 miljoen euro vangen voor de topschutter van de Jupiler Pro League.

Genk van zijn kant heeft de transfer van Arokodare ook nog altijd niet officieel bevestigd. Die deal zou wel al in kannen en kruiken zijn. Ook Anderlecht wilde de aanvaller van Amiens in huis halen, maar paars-wit vist achter het net. 

Update: Volgens Bob Faesen van Het Laatste Nieuws kan ook Onuachu met een gerust hart gaan slapen. De transfer naar Southampton zou rond zijn. De deal wordt wel pas woensdag in de ochtend officieel wereldkundig gemaakt.