UPDATE: ‘Transfer van Rode Duivel Januzaj naar Turkije zit in afrondende fase’

UPDATE: ‘Transfer van Rode Duivel Januzaj naar Turkije zit in afrondende fase’

31-01-2023 22:15 Laatste update: 01-02-2023 22:50
7

Adnan Januzaj ziet dan toch geen heil meer in een verder verblijf bij Sevilla FC. De linkspoot zou zijn loopbaan (tijdelijk?) vervolgen bij het Turkse Istanbul Basaksehir

Volgens Turkse bronnen hebben de verschillende partijen een overeenkomst gevonden. Basaksehir heeft naar verluidt een 'afdoende bod' uitgebracht op Januzaj, maar het is nog steeds de vraag of het over een permanente deal gaat, dan wel een huurovereenkomst. In ieder geval zou de vijftienvoudige Rode Duivel woensdag zijn medische proeven afleggen in de Turkse hoofdstad.

Als daar niets onrustwekkends aan het licht komt, is de overstap van Januzaj officieel rond. Dat kan perfect, aangezien de transfermarkt in Turkije nog een weekje langer open is dan bij de meeste West-Europese landen. Voor Januzaj zou er zo een einde komen aan een nachtmerrie. Vorige zomer verkaste hij naar Sevilla, maar daar kwam hij tot nu toe slechts 47 minuten (!) uit in La Liga.

Update: Volgens journalist Nicolo Schira zit de transfer van Adnan Januzaj in een afrondende fase. De Rode Duivel gaat op huurbasis aan de slag bij het Turkse Basaksehir.