'KRC Genk verliest ook Godts, 17-jarig talent op bezoek bij Ajax'

'KRC Genk verliest ook Godts, 17-jarig talent op bezoek bij Ajax'

31-01-2023 19:47
20

Naast Paul Onuachu dreigt KRC Genk ook Mika Godts te zien vertrekken. Het zeventienjarige talent is momenteel in Amsterdam om zijn overgang naar Ajax af te ronden.

De zeventienjarige Godts staat te boek als een groot talent bij Genk, waar hij over een aflopend contract beschikt. De jonge aanvaller wil echter niet verlengen en daardoor is hij teruggezet naar de beloften. Nu wil Ajax profiteren van de situatie. Volgens Het Laatste Nieuws zijn de Amsterdammers erg dicht bij het binnenhalen van de middenvelder.

Godts zou zelfs al in de Nederlandse hoofdstad zijn om zijn transfer af te ronden. Het gerucht gaat dat Ajax minimaal één miljoen euro gaat betalen voor de linksbuiten, al is dat nog niet zeker. Naast Ajax hadden ook Borussia Dortmund, AC Milan en veel Premier League-clubs een oogje op hem.

Bij Jong Genk was Godts een van de sterkhouders. Hij zat dus ook bij de selectie van het eerste elftal, maar zijn debuut maakte het talent nog niet. Bij Jong Genk staat de teller op zeven goals en één assist in negentien duels voor Godts.