Geraerts voor bekerduel met Antwerp: “We hebben veel geleerd van duel met Rangers”

Geraerts voor bekerduel met Antwerp: “We hebben veel geleerd van duel met Rangers”

31-01-2023 18:42

Karel Geraerts blijft voorzichtig in de aanloop naar de halve finale van de Belgische beker van Union Saint-Gilloise tegen Antwerp. Al heeft de keuzeheer wel aan dat zijn ploeg veel geleerd heeft van het duel met Rangers in de kwalificatieronden van de Champions League. 

Geraerts en zijn ploeg zijn gegroeid sinds de tweestrijd tegen Rangers in augustus. Dat geeft de trainer aan in een interview met DH Sport. "We hebben veel geleerd van de dubbele wedstrijd tegen Rangers", klinkt het bij Geraerts. Union won in januari nog met 2-0 van Antwerp, de trainer zal een gelijkaardige voorbereiding treffen. "Ik verwacht niet dat ik de voorbereiding voor de wedstrijd te veel moet veranderen, alleen omdat het een heen- en terugwedstrijd is," vervolgde de trainer van Union. 

"De trofee is nog ver weg," geeft Geraerts toe. "Antwerpen is een grote, al weiger ik uit respect voor Zulte en Mechelen om al over een finale te praten. Natuurlijk hoopt iedereen in zijn hart een trofee te winnen, maar er is een groot verschil tussen hart en werkelijkheid. De realiteit is dat er een maand later een terugwedstrijd is.”