'Arokodare niet in Amiens-selectie, want de spits is op weg naar RSC Anderlecht'

'Arokodare niet in Amiens-selectie, want de spits is op weg naar RSC Anderlecht'

31-01-2023 18:39 Laatste update: 18:38
78

Wordt Tolu Arokodare de nieuwe spits van RSC Anderlecht? Volgens Courrier Picard is de kans groot. De Franse bron meldt dat de aanvaller op weg is naar Brussel om zijn transfer rond te krijgen.

Arokodare speelt sinds juli 2021 voor Amiens. De ploeg uit Ligue 2 huurt de Nigeriaanse aanvaller momenteel van Virsliga, een ploeg uit Letland. Dit seizoen was Arokodare in de Franse Tweede Klasse in twintig competitieduels goed voor zes goals en twee assists. In de Coupe de France was hij twee keer trefzeker in drie matchen.

Amiens speelt dinsdagavond een duel op het veld van Niort, maar Arokodare zit niet in de kern. In Frankrijk klinkt het dat de aanvaller op weg is naar ons land. Anderlecht heeft nog tot dinsdagavond 23.59 om de deal rond te krijgen.

Te min voor Kompany
Opvallend, in 2021 werd Anderlecht ook al eens gelinkt aan Arokodare. Het klonk toen dat paars-wit de kans kreeg om de man van 1m97 te huren, maar Vincent Kompany ging toen voor de deal liggen. Anderlecht ging uiteindelijk in zee met Lucas Nmecha.